onsdag, januari 03, 2007

På äventyr i Gbg

Oh dear
Har käkat en gång på Max - Ultimate Cheese med potatisgratäng PLUS en liten pommes.
En macka på shell select. Två cheeseburgare på McD Scandinavium + dricka. En storstrut. En Whopper Bacon BBQ eller vad den nu heter med lökringar o loka. Inte nyttigt! I morgon blir det gröt till frukost och blodpudding till middag - något nyttigt måste man ju få i sig.

Och vad gjordes då i Gbg, jo, det kollades Elitseriehockey, Frölunda - Mora. Resultatet: 1-2. Frölunda hade flest chanser, men klantade bort de allra flesta, och ibland undrades vad sjutton de höll på med. De verkade ha julskinkor i benen, ris ala malta i hjärnan, lutfisk i handlederna och vitsås i ögonen. Men det var i alla fall kul att uppleva en match där inne på hemmaarenan. En vinst hade väl varit lite mer känsla i dock. Det var en speciell känsla i inledningen, speakern berättade att Tommy Sandlin avlidit - ingen jag känner till så jättemycket men i alla fall - och bad oss ta en tyst minut. Och det var verkligen tyst, 11 880 personer kunde verkligen hålla klaffen. Gott! Och när nationalsången började sjungas så var det så känslosamt att nästan tårarna kom fram. Synd med förlust, men jag åker gärna till Scandinavium och hejar på laget med stort F :)

Annars har det varit psykologsession idag, tvättat har jag också gjort. Sov inte allra mest gångna natten, låt hoppas det blir bättre nu. Och just det, i morron blir det en stund på gymmet och stepmaskinen.
Sov gott!

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida