tisdag, februari 07, 2006

Ny dag, inte mest att rapportera

Så då har jag skaffat en blog. Kul värre ;)

Nämen faktiskt, det kan ju vara ett bra ställe att ha när det behövs ventlieras, alla är ju inte på sockerdricka.nu eller så är jag inte på lunarstorm, i alla fall inte mer än behövligt.

Läste på Brian Mays tvållåda om hans tankar kring rökning, de danska bilderna och motståndet till att Iran ska få använda kärnkraft. Okej, i Storbrittanien har de inte fått fixat för sig så bra som vi i Sverige med totalt rökförbud på restauranger o krogar. Jag tycker dock att rökarna borde få nån form av utrymme som garanterat inte stör andra gäster. Uteservering är en bra lösning, men dumjävlarna i Jkpg kommun går inte med på det med förevändningarna att det skulle vara förhinder för snöröjning etc. Vad jag förstått finns inte det problemet i andra kommuner som fixat just denna service åt rökarna.

Och så de dära bilderna. Det var en jäkligt klantig grej av tidningen att publicera dem. Men sen har ju allting tagit såna enorma proportioner, att det blivit en muslimer vs västvärlden. Och det är sorgligt, karikatyrerna utmålar muslimer som våldsamma, och med de handlingar som skett de senaste dagarna har de inte direkt gjort något för att motbevisa detta.

Och så kärnkraften. Såg en teckning i Nöjesnytt häromdagen av den dära Lindström med en svenne som sitter i sin stuga och ser på TV där det sägs "Och i Akrika och Asien har fortfarande två miljarder ingen elektricitet i sina hem". Då är följderna av Gudrun i sanning ganska futtiga. Och kan man inte tänka på det på just det sättet, Iran vill ha en energikälla som inte förorenar luften som kol och olja gör, en lyx vi är förunnade. Tycker det är dax för Bush och hans anhängare att sluta upp med sina paranoior och unna ALLA människor den "lyx" som är västvärlden förunnat.

I övrigt är det inte mycket som händer i min värld just nu, ska väl ta hand om lite hushåll. Duktigt värre ;)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida